Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rallyzás, darknest dolgok

2019.07.10

Minden játékos számára, aki rendelkezik sereggel, tud csatlakozni úgynevezett rallykhoz. 
Na most kicsit nézzük meg miért vannak és hogyan működik, miképp csatlakozhattok.

Csatlakozás bármilyen rallykhoz : varnezetben lent a kis szárnyas ikon villogni fog, oldalt a középső ikonra nyomsz ( pajzs két karddal), ott látni fogod ki indította es milyen rallyt. 
Idejét is itt láthatod. Rányomsz a rallyra, kivalasztod a kért katonakat es join rally. 
( Plusz infó : ha egyszer bekülditek a sereget, nem tudjátok visszahívni, csak is a leader küldheti vissza! Mindig ellenőrizzétek mit kérnek tőletek!)

2 fajta rally létezik a játékban. 
1)Egy darknestre induló rally: 
A darknestre induló rallyról már olvashattatok, de tömören nézzük meg újra. 
Adott a térképen egy zöld torony, melyek különböző szintűek lehetnek. 
Ezekben a darknestekben ha meglesitek ( scout), láthatjátok a jelentésben, ezekben seregek vannak, na mivel elég komplettek és összetettek a csapat közös munkával győzi le őket.

Általában a darknestre 5 ill. 10 perces rallykat indítunk. Ezekbe aszerint küldhettek katonát, amit a rally indítója kér. 
Csatlakozási menete: először is csak abba a rallyba csatlakozzatok, amit láttok chaten írva, hogy lehet jönni rallyba! Egyéb esetben ne csatlakozzatok. 
Mindig a rally indítója leírja mit kér a rallyba. Pl. Cavalry + siege akkor nektek ki kell választanotok a lovat és katapultot. Gyalogost és íjat ne küldjetek. 
Ami még fontos : ha kicsik vagytok elég 1 db katona T1ből. Vagy ha mindenes a rally, ez ink lvl 1 darknesteknel van, küldhettek bármit. 
Minden egyéb esetben míg nincs T3 katonátok, csak 1 db katit.

2)Egy játékos ellen induló rally: 
Szó szerint egy játékosra indítunk ilyenkor rallyt. Amikor van egy nagyobb ellenség, de egy játékos kevés lenne a legyőzéséhez, akkor is van lehetőségünk harcolni ellene: együtt  
A szabályok ugyanaz: akkor csatlakozol ha írva van, és azzal csatlakozol amit kér a rally leaderje. 
Fontos: ha harcba csatlakozol játékos ellen: a pajzsodat elveszíted. Csak akkor csatlakozz, ha eltudod rejteni a királyod és a fent maradt sereged!

Illetve lehet még felhasználni seregrejtésre: 
Bújtató rally: 
Ez igazából az első 2 típus, de másképpen. Indíthatjátok játékosra vagy darknestre.
A shelternek van egy korlátozott limitje. Ha neked 100000 a befogadásra alkalmas hely, de van 350000 katonád, bizony találnod kell egy rejtési opciót. 
Erre a célra tökéletes a bújtató rally. Ez szinte mindig 8 órás, kirívó esetében 1-4 óra, de sosem 5 vagy 10 perc. Ezekbe a rallykba ha nem magatoknak indítjátok, sose csatlakozzatok!!!
Nem tudhatod a bújtatót indító ember mikor hívja vissza seregeit, és ha megtörténik, bizony a te sereged haza megy es ha meg támadnak, meghalnak vagy kórházba kerülnek. 
Bújtató rallyt kb 415 mi távolságra lévő klán nélküli játékosra indítható, vagy 5-ös darknestre! 8 órás formában! 

Miért lehet csak klán nélküli játékosra indítani? 
Ha te egy klánban lévő játékosra indítasz rallyt, az bizony fel fog villani az egész klán számára, hogy te bizony támadni készülöd a klántársukat. 
Ilyenkor pontosan megmutatja nekik hol vagy, így gondolhatod: lehet egy egész klán rád fog indulni és könnyű célponttá válsz te magad és veled együtt a klánod is.

Igazából, ne csatlakozzatok semmilyen rallyba felhívás nélkül, a rally indítók mindig szólni fognak!. 
Ha valami nem tiszta, ne felejtsetek el kérdezni.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 1221
30 nap: 238
24 óra: 16